Yoga naar vrijdag

Ik ben met yoga begonnen omdat ik er behoefte aan had om wekelijks een moment te ontsnappen aan de hectiek van het leven. Inmiddels is het voor mij net zo belangrijk als eten en drinken. Ik word er gelukkig van en het zet me met beide benen op de grond. Ik vind het belangrijk dat te delen met iedereen die dat wil. Want yoga is echt voor iedereen. Ik ben ook shiatsu masseuse. Tijdens de ontspanning aan het einde van de les, masseer ik soms de voeten van mensen, die dat prettig vinden.Wanneer zijn mijn lessen precies: Hatha yoga is ook op vrijdag om 9.00 tot 10.00 uur en Stoelyoga is op vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur in de wijkwinkel aan de Gentsestraat 22A. Trakteer jezelf op het beste cadeau voor jezelf! Misschien precies wat je nodig hebt! Meld je aan via de wijkwinkel tussen 10.00 – 13.00 uur T: 070 – 354 10 81. U bent meer dan welkom!

Spring naar toolbar